Tag styringen for studiejobbets julefrokost

julefrokost

Selvom man er studerende behøves man ikke at deltage i skrabede julefrokoster, med lavt budget og slave vodka på bordene. Hvis du er så privilegeret at have et studiejob, så er det med at fedte sig ind på chefen nu og få skubbet julefrokostplanlægningen i den rigtige retning.

Hvad er den rigtige retning?

Den rigtige retning er selvfølgelig at deltage i et af årets firmajulefrokoster arrangementer, som afholdes rundt omkring i Danmark. Disse julefrokoster afholdes af Grunkevent, og er altid en fest som man aldrig vil glemme. Lige meget om du bor på Sjælland, Fyn, eller i Jylland, så er der et arrangement nær jer.

Med grunkevent som vært for jeres julefrokost, vil i få en fest med den bedste buffet som man kan forestille sig. Du får en herlighed af mange retter. Der vil være alt fra det kolde bord og til de bedste varme juleretter.

I løbet af hele aftenen, vil der være livemusik fra de største danske navne indenfor musikbranchen. De vil uden tvivl skabe en super stemning så alle deltagere kommer til at have en rigtig fed aften.

Skab netværk

Når du er studerende er du jo ved at gøre dig klar til at specialisere dig indenfor en bestemt branche. Rigtig mange erhverv kommer til disse events. Det er derfor også en chance for dig som studerende, at skabe dig et netværk af mennesker, som du kan støtte dig til senere hen. Eller måske skabe dig en jobmulighed i fremtiden. Udover personligt netværk, er der også mulighed for netværk til virksomheden. Det kan derfor også skabe muligheder for dit studiejob, og dette er selvfølgelig et rigtig godt argument for din chef.

Så se at få fat i din chef, og fortæl om alle de fordele som der er ved at holde julefrokost med Grunkevent, og så få arrangeret den vildeste julefrokost.