Spar penge hvor du kan

Vi alle ved, at livet på SU er sparsomt. Derfor er det nødvendigt at spare penge alle de steder, som du kan. Her får du råd til, hvor du nemt kan spare penge i din hverdag.

1 Spis hos dine forældre

Det lyder måske som en mærkelig løsning. Du skal selvfølgelig heller ikke spise hos dine forældre hver dag. Men bor du tæt på dine forældre, så vil de garanteret gerne give aftensmad en gang om ugen. På den måde sparer du den middag og det kan være, at du tilmed får rester med hjem.

2 Handl i discountbutikker

Du tænker måske, at der ikke er så stor forskel på de mere dyre supermarkeder som Kvickly og Føtex kontr discountsupermarkederne som Rema 1000 og Fakta. Der er faktisk alligevel en bemærkelsesværdig forskel og hvis du skal handle stort ind, så er der faktisk en del penge at spare. Dette kan du også gøre ved at købe private label produkter, altså kædens eget mærke i stedet for mærkevarer.

3 Handl stort ind

Hvis du handler stort ind én gang om ugen, så slipper du for at handle hver eller hver anden dag. Det sparer dig tid, men det sparer dig også penge. Grunden til dette er, at du ikke har ligeså stor chance for at købe en masse unødvendige varer med hjem, hvis du handler færre gange.

4 Gå efter tilbudsvarer

Når du handler ind, så gå efter de varer, som er på tilbud. På den måde sparer du også en masse. Dette gælder ikke udelukkende, når du handler fødevarer, men også når du køber tøj, sko osv. Vi ved alle, at selvom man er studerende, så vil de fleste alligevel gerne have noget lækkert nyt tøj eller lignende ind imellem.

Du kan sikre dig gode priser ved at bruge rabatbanditten. Her kan du nemlig få rabatkoder til forskellige kendte websites, hvor du garanteret alligevel handler. Du kan se mere lige her.