Sådan får du mest for dit mobilabonnement

Alle der er studerende ved, at penge ikke hænger på træerne. Vi er meget velsignet her i landet med at få gratis uddannelse, og penge for at studere i form af SU, men det bestemt ikke noget man bliver rig af, derfor supplerer de fleste også med deltidsarbejde og lignende for at få det hele til at hænge sammen. Sagt med andre ord, så er de fleste af os nødt til spare på pengene, hvis de skal række hele måneden.

Der er mange variable omkostninger ved at være studerende, hvilket kan være alt fra mængden at bøger der skal købes, til mængden af fester man skal til og hvor mange fredagsbarer der byder sig til. Så når de variable udgifter er så svingende, så kan det være en god ide at spare på de faste, så der er lidt mere luft i økonomien.

Få mere for dit abonnement

Du finder nok ikke mange blandt dine medstuderende inklusiv dig selv, der ikke har en mobiltelefon, og dermed også et mobilabonnement. De fleste har fundet ud af, at mobilabonnementer ikke længere koster en formue, og man kan få det til under 100 kroner om måneden, nærmest lige meget hvor meget man bruger sin telefon. Køber du eksempelvis et abonnement ved Oister koster det 99 kroner for 10 timers taletid og 30 GB data eller 10 GB data og ubegrænset tale, hvilket er rigeligt for de fleste.

Det kan dog også ofte betale sig at kigge efter abonnementer hvor der er mere med, end blot det normale. Der er flere forskellige teleselskaber der eksempelvis tilbyder streamingtjenester med til favorable priser, så hvis du forvejen har Spotify, kan det være en fornuftigt at se om nogen tilbyder dette som en del af prisen. Går du meget i biografen, har Telia der der hedder Telia Tirsdag, hvor man kan få to billetter for ens pris – hvilket potentielt kan spare dig for godt 400 kroner om måneden.

Flere og flere ting bliver en del af hinanden, når det kommer til digital tjenester, og derfor kan det godt betale sig at holde øjnene åbne for de muligheder, der findes.