Inspiration til værelset

basketball kurv

Synes du at du mangler lidt i din lejlighed, men ikke ved hvad det er, så har vi svaret som du helt sikkert vil gøre brug af. Køb dig en basketball kurv. Men det skal ikke være en hvilken som helst kurv. Læs videre for at se hvilken.

Vind over dine fejlsætninger

Mangler du en basketkurv over din papirkurv der hjemme, når du sidder og laver opgaver. Med en basketkurv, har det aldrig været sjovere at krølle dine fejlsætninger sammen, og smide dem ud. Det giver også en sejrs fornemmelse når du så rammer direkte ned i kurven og videre ned i papirkurven. Så har du på en måde vundet over de dårlige sætninger, og give dig mod på at lave nogle bedre på næste ark. Den bedste følelse er selvfølgelig at kunne ramme i, med ryggen mod kurven. Det giver bare den helt rigtige tilfredsstillelse, og den ultimative sejrs følelse.

En god tænkepause

Også en rigtig god ting at have hængende, hvis du skal have en tænkepause, og lige få ro på sindet. Prøv både at få skudt bolden i siddende, liggende, stående eller i en helt fjerde stilling, og lige kom væk fra dine tanker i et stykke tid. De bedste idéer kommer også oftest ved andre aktiviteter, end selve opgaven.

Til kedsomheden

Mangler du bare noget at lave en kedelig søndag eftermiddag. Så krøl en masse stykker papir sammen og spil en gang basket arcade, og se hvor mange kugler du kan få i, på tid. Så kan du altid holde styr på din rekord, så du ved hvad du skal slå til næste gang du keder dig.

Spil med vennerne

Når du har kammeraterne over, kan i selvfølgelig tage et spil om hvem der fx kan ramme i flest gang i træk. Så bl.a. spille om hvem der skal ned at hente snacks til senere på aftenen.