Husk altid at have kondomer på dig til fester

kondomer

Som studerende så render du sikkert som så mange andre rundt til en masse fester, både i forbindelse med studie, eller bare med venner. Når du er ude og feste med andre, så kan der hurtigt opstå en masse intime øjeblikke, enten oppe i baren, eller ude på dansegulvet. Når man er ung, er alting så nyt og spændende, i sær når man er flyttet hjemme fra, og bor for sig selv. Man kan derfor godt have tildens til at tage nogle spontane beslutninger, når man er i momentet.

Undgå graviditet

Som studerende er det sjældent, at man er helt klar til at blive forældre, i sær hvis du lige er startet på din drømme uddannelse, eller hvis du ikke har været sammen med din partner særlig længe. Og det kan hurtigt smutte, hvis man ikke passer på, og beskytter sig mod at blive eller gøre andre gravide.

Slip for kønssygdomme

Et stort issue, ved spontane sexagter, kan desværre også udløse sig til at give dig en kønssygdom. Lige kønssygdomme er slet ikke sjovt at få på nogle tidspunkter, og det er altså bare med at passe på når man møder en ny person, hvad end det til studiefester, eller et helt andet sted. For det første, så er det ret så grænseoverskridende at gå op til lægen, for at bede om medicin til behandling. For det andet, så kan det sagtens udløse ubehag i kønsdelen, som ikke er en sjov følelse at have.

husk altid at bruge kondom, når du skal være sammen med andre, efter en fest. Så sørg for at have kondomer liggende der hjemme, eller med dig i pungen eller tasken, hvis du skulle få den mulighed, at få en sød person med hjem, eller selv komme med hjem. Det ville være ærgerligt at skulle afvise en rigtig sød person som du godt kan lide, fordi du fx har fået dig en kønssygdom.