Hold overblik over studiet

whiteboard tavle

Når man er studerende, kan man uden tvivl skrive under på at der er en masse at lave, og man aldrig kommer til at kede sig. Nogle studerende har endda så travl at det kan være svært for dem at holde overblikket over alle de opgaver som de skal have lavet. En ting som allerede har hjulpet rigtig mange studerende med at gennemskue hvordan de skulle komme igennem deres studie, er den super simple og også effektive whiteboard tavle. Med sådan en tavle hængende kan du nemmere få overskuddet til at komme igennem dit studie, og faktisk finde mere tid til lidt sjovere ting. Her får du nogle idéer til hvordan du kan bruge en whiteboard tavle.

Planlæg din uge

Med et whiteboard hængende kan du som det første planlægge dig ud af alle dine mange opgaver som du skal have lavet hver eneste uge. Du stiller det naturligvis op som du bedst forstår det, og kan overskue det – men husk at skrive de pauser som du har tænkt dig at holde. Det giver også noget motivation at lave sig nogle milepæle på sin tavle.

Lektie oversigt

Det kan være noget uoverskueligt hvis man skal åbne en side eller finde papir frem, hver gang man skal se sine lektier. Du bør derfor tage alle dine lister med lektier frem på én gang, og opliste dem på din whiteboard tavle. Det bliver meget mere overskueligt, og så giver det også bare en god tilfredsstillelse at kunne slette dem fra listen én for én.

Aftaler

Som studerende vil man opleve at man har mange aftaler med evt. studiegrupper, studieråd, tutor eller hvad man ellers har meld sig til på studiet. Du kan derfor også få oplistet alle dine aftaler, og aldrig glemme én. Har du et studiejob, kan du naturligvis også skrive dine vagter op, så du har styr på dem.