Få mere tid til dine venner og studiet

begravet_i_bøger

Det kan være svært at få tingene til at hænge sammen, når man er studerende, og måske har et fritidsjob, og en studiebolig. Det hele går op i lektier, rengøring, arbejde og skoletid. 
Derfor vil vi her i artiklen forsøge at komme med ideer til hvad du kan gøre for at få mere tid til alt det sjove, som at være sammen med vennerne, eller tage i byen. 

Drop rengøringen og lad andre gøre det for dig 

I dagens Danmark kan det næsten ikke betale sig selv at gøre rent, du kan nemlig få håndværkerfradrag for den rengøring der bliver ydet hos dig, hvis du får privat rengøring i hjemmet.
Så kan du selv efter budget, vælge hvor ofte de skal komme og gøre rent. Det betyder at du ikke skal bruge mere tid på at gå og gøre rent. 

Lav lektierne i studiegrupper 

En god måde at være sammen med sine venner er også ved at f.eks. mødes på en café og lave lektier og opgave sammen, så kan man holde de pauser man har lyst til, og snakke om alt muligt andet ind i mellem. Det er en måde at slå to fluer med et smæk på.  

Drop madlavningen og spis to good to go 

Det kan være dyrt at spise ude, så derfor kan man som studerende passende benytte sig af tilbudet “to good to go” dette er en app, hvor du kan købe “rester” fra forskellige restauranter, cafeer, bagere og andet, til lave prisen, man næsten ikke selv kan lave mad for. Dette gør at du slipper for at lave mad selv. Du kan gøre det sammen med nogle af dine venner og så kan i også bruge noget tid sammen. Dette er ikke kun billigt, men også en god måde at bekæmpe madspild på.