Er en massøruddannelse indenfor Body SDS noget for dig?

Hvis du har overvejet at tage dig en uddannelse indenfor massage eller body sds, så skulle du til at starte med prøve at danne dig et overblik over, hvad massage- og body sds-uddannelsen giver dig af værktøjer og hvad du bliver i stand til efter at have taget en sådan uddannelse.

Hvad er forskellene på Body SDS grunduddannelse og almindelig massøruddannelse

Der er mange, der ikke kender forskellen på en Body SDS uddannelse og massøruddannelsen, og det er forståeligt, da arbejdet på overfladen kan minde om hinanden. Body SDS uddannelsen er både ofte længere og har en del lag i forhold til det følelsesmæssige og dybdegående sammenhænge, som massøruddannelsen ikke beskæftiger sig med.

De mest markante forskelle

Body SDS uddannelsen tager 3 år, og har stort fokus på kvalitet i uddannelsen. Body SDS har fx mange flere undervisningstimer, når man sammenligner med mange massøruddannelser.

Ligesom den personlig udvikling og indføling hos den studerende vægtes meget højt.

Evnen til at have indføling er det, der os nærværende og gør at vi kan blive i stand til at være så indfølende at vi kan lytte til signalerne som en andens krop sender ud. At udvikle sin indfølingsevne er helt afgørende for at blive en god Body SDS behandler, og behovet at den studerende har et højt niveau på det punkt og er også en af grundene til at det tager 3 år, at blive uddannet Body SDS behandler.

Massageformen i Body SDS er det man kalder pulserende. Formålet med dette er at forårsage øget gennemstrømning og en udrensning af kroppen hos den på briksen.

Body har fokusset på hele kroppen og har den opfattelse, at det sted man har ondt eller har andre problemer ikke nødvendigvis er det sted i kroppen smerten eller lidelsen stammer fra.

Der er stort fokus på det mentale og fysiske og sammenhængen mellem disse to. Så selvom et problem både kan stamme fra fysikken og fra psyken så ser en Body SDS’er altid på det hele menneske.

Tjek det ud for at høre mere om denne Body SDS massøruddannelse.

Lær dig selv bedre at kende ved at tage Body SDS uddannelsen

For at kunne hjælpe andre, skal du kunne hjælpe dig selv, og dette er faktisk en meget central del af din vej til at blive Body SDS massør, fordi det er afgørende for din evne til at hjælpe andre at du også kan hjælpe dig selv.

Under grunduddannelse er en af vejene til at komme i kontakt med din egen indføling at din personlige udvikling er godt i gang, fordi dette udvikler forståelse og tolerance for andre. Du får værktøjer til at kunne bearbejde din fortid, blive bevidst om din udvikling og kunne opnå en større bevidstgørelse af din fysik og psyke.

Du træner også en del på Body SDS, fordi da man derigennem opnår bevidsthed i og kontakt til din krop. Du vil også gennemgå et udrensningsforløb

Når du kan mærke dig selv, kan du også nemmere være andre.